Effectieve social media advertenties

Adverteren op platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn of Pinterest is dé manier om meer klanten te bereiken en een absolute must om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Het is een ideale manier om onder de aandacht te komen bij jouw ideale (en misschien enorm specifieke) doelgroep. Zeg maar ‘doei’ tegen al het irrelevante verkeer dat op jouw website binnenkomt en verwelkom de bezoekers die er echt toe doen.

Daniëlle

Online Marketeer

Succes met Social Media advertisment

Opvallen onder jouw ideale doelgroep en hen omtoveren tot klanten of leads door middel van social media advertenties. Het klinkt voor jou als muziek in de oren en voor ons een nieuwe uitdaging die we met beide handen aannemen. Onze social media advertising experts zitten graag met je om tafel om de juiste strategie voor jou uit te stippelen en jouw bedrijf naar de volgende tree te tillen.

Maatwerk

We kunnen niet alle opdrachtgevers op één hoop gooien en dat willen we ook niet, want elke klant heeft unieke doelstellingen. Wij leveren maatwerk afgesteld op jouw doelen en wensen.

Strategie

Samen met jou ontwikkelen we op maat gemaakte social media advertising strategieën die specifiek zijn afgestemd op jouw merk en jouw doelstellingen.

Inzicht

Meetbare resultaten zijn onmisbaar voor het optimaliseren van jouw campagnes. En laat dat nu goed uitkomen, want alles wat jij wilt weten, maken wij inzichtelijk!

De opstartfase

Leuk! We gaan aan de slag met jouw social media advertenties. Jouw toegewezen campagnebeheerder neemt snel contact met je op om een kick-off in te plannen. Hierin maken we graag kennis, bespreken we jouw wensen en verwachtingen en gaan aan de slag met de voorbereidende werkzaamheden. We bepalen doelen, de frequentie van rapportages en vrijwel alles wat we moeten weten voor een succesvolle lancering van de samenwerking.

 

Beginnen met Social Media Advertising

Gezamenlijk alle theorie doorgespit? Tijd voor de praktijk! Op basis van alle beschikbare informatie over jouw bedrijf, je doelgroep, concurrenten én jouw wensen maken we een campagnevoorstel. Hierin adviseren we je in alle (voor jouw meest belangrijke) mogelijkheden die er zijn. Ook nemen we je mee in alle elementen van de campagne, zodat ook jij weet hoe jouw advertentie-uiting eruit ziet en wat je kan verwachten.

Lanceren, monitoren en optimaliseren

De campagne succesvol lanceren is één, maar het monitoren en optimaliseren is een andere tak van sport. Vissen we in de goede vijver, of missen we de boot? Onze specialisten doen dagelijks grondig onderzoek naar de statistieken en optimaliseren de campagne waar nodig. We zitten kort op de resultaten, zodat we maximaal resultaat behalen.

Rapporteren van de resultaten

Bij BURO210 begrijpen we dat online marketing niet altijd tastbaar is. Om die reden maken we het graag voor iedereen zo toegankelijk mogelijk en leggen we al die lastige vaktermen gewoon in Jip-en-Janneke taal uit. Houd jij vinger aan de pols én kan je de resultaten intern doorspelen. Op die manier proberen we het voor jou in ieder geval zo makkelijk mogelijk te houden.

 

 

Jouw social media strategie, onze uitdaging

Om succesvolle campagnes te bouwen op bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Instagram of Pinterest dienen we een duidelijk beeld te vormen van jouw bedrijf, doelgroep en wensen. We gaan samen in op vragen die hierbij van belang zijn en stippelen op basis daarvan een strategie uit die past bij jouw bedrijf en wensen.

Benieuwd hoe we voor jou aan de slag gaan en jouw bedrijf naar een hoger niveau gaan tillen? We komen graag bij je langs op brainstorm en stellen, samen met jou, een plan op. Neem contact op met één van onze specialisten en start jouw marketing succes hier!

Timo lach foto

Samen nieuwe leads genereren

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.