Magento 2 webshop laten bouwen

Inmiddels spant BURO210 de kroon als het gaat om het bouwen van Magento 2 webshops. Bij een webshop is het belangrijk dat het mes aan twee kanten snijdt: het uiterlijk van de webshop moet tot zijn recht komen, en de achterkant moet als een spinnenweefsel aan elkaar geweven worden. Deze twee elementen vormen de basis van een geoliede machine, dat uiteindelijk dient te leiden als geldmachine voor jouw onderneming. Aan de slag gaan met dit geavanceerde CMS systeem als fundament van jouw webshop? Laten we beginnen!

Jeroen

Magento Developer

Aan de slag met Magento 2!

Een hogere vlucht nemen doe je niet zomaar. Maar, als de tijd eenmaal rijp is, is het aan te raden om te kijken waar jij nu staat met jouw online strategie. Een belangrijk aspect hiervan is jouw webshop: voldoet hij nog aan de verwachtingen, of laat het (te veel) steekjes vallen? Hoe dan ook: BURO210 tilt jouw strategie naar een hoger niveau, waarbij we gedag zeggen tegen jouw (misschien wel beperkte) CMS systeem en het uitgebreide Magento 2 introduceren.

Geavanceerd

Magento 2 is bij uitstek hét CMS systeem met een breed scala aan mogelijkheden. Denk aan ingewikkelde formules, meerdere talen of het dragen van enorm veel producten. Hoewel het een geavanceerd systeem is om je webshop mee te bouwen, houden wij het overzichtelijk voor je en kan ook jij je weg erin vinden.

Schaalbaar

Merk je dat je uit je jasje groeit en lijkt jouw huidige CMS systeem een gatenkaas te worden? Tijd voor Magento! En onze adviezen en inzichten? Die passen we vanzelfsprekend aan naar jouw stip op de horizon: groeien.

Betrouwbaar

Voorkomen is beter dan genezen: Magento heeft ingebouwde beveiligingsfuncties en regelmatig komen er extra veiligheidsupdate uit. En dat is nodig als je aan de lopende band bestellingen krijgt en veilig om moet gaan met gegevens van klanten!

Strategie bepalen

Geen enkele webshop is hetzelfde. Je verkoopt immers allemaal je eigen unieke producten. Maar om te voorkomen dat je water naar de zee draagt is er een doordachte strategie nodig hoe we jouw webshop naar voren brengen. Daarom gaan we in gesprek en bepalen we aan de hand van jouw doelgroep en doelen met de webshop welke customer journey bij jouw webshop past. 

 

 

UX Design

De customer journey wordt tot leven geroepen met het ontwerp van de webshop. De webshop wordt zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen. Iedere pagina heeft een ander doel waar we slim op in spelen met de juiste indeling en call to actions. 

Starten met bouwen

Nu alle puntjes op de ‘i’ staan is het tijd om te gaan bouwen. Onze Magento 2 gecertificeerde developers zetten de ontwerpen 1 voor 1 om in code. We richten modules in en maken het tot een functioneel geheel. Mocht de webshop specifieke functionaliteiten vereisen die niet niet beschikbaar zijn in standaard extensies, dan is er altijd nog een maatwerk optie om aan specifieke wensen te kunnen voldoen.

Webshop vullen met content

Beschik je al over een Magento webshop of productdatabase en wil je deze over laten nemen, wij zorgen voor een soepele migratie.
Maar, wil je eens een frisse wind laten waaien door je content? Nieuwe productfotografie, video’s of conversiegerichte productteksten? Ons team van online marketeers staat gereed!

 

 

Onderhouden en doorontwikkelen

Vanzelfsprekend laten we je niet in de kou staan. Of we nu vanaf nul beginnen of een bestaande webshop nieuw leven in blazen. Een optimaal draaiende webshop is in onze ogen eigenlijk nooit klaar. De markt verandert continu, dus dienen we het product daar op aan te passen. Op naar zoveel mogelijk resultaat!

 

 

Neem de volgende stap naar online succes!

Lang verhaal kort: als je écht verdere stappen wilt ondernemen in jouw marketingstrategie en jouw webshop serieus wilt laten bijdragen hieraan, kies je voor Magento 2. Onze ervaren specialisten duiken in op jouw huidige webshop en brengen de echte conversie remmende problemen aan het licht.

 

We gaan graag voor je aan de slag met het ontwikkelen van een hoogwaardige en serieuze webshop, met als streven om er meer vruchten van te plukken dan je nu al doet én op een meer efficiënte manier. Doen we binnenkort samen een bak koffie?

Laat het bouwen maar aan ons over

 

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking.